Arhiva foto
15499
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15499,bridge-core-3.0.6,qi-blocks-1.0.9,qodef-gutenberg--no-touch,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.5.7,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-24.8,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-6

– Arhivă Foto –

Centrul Judeţean de Îndrumare a Creaţiei Populare dispunea, în perioada 1954 – 1989, de spaţii corespunzătoare — de un studio şi o cabină de înregistrări, de laborator pentru fotografie şi film, sală de proiecţie etc. De asemenea, coordona cercuri de fotografie şi cinecluburi din județul Dolj.
Între fotografiile existente în arhiva foto a C.J.C.P.C.T. Dolj și postate pe site se regăsesc poze realizate de fotografi cunoscuți din Craiova: Corneliu – Dorin Gelep, Dan – Nicu Gelep, avocat Mihai Dan Călinescu, jurist Tudor Protopopescu, V. Mihăilescu. O parte dintre ele sunt denumite cu titlu și autori așa cum sunt scrise pe spatele fotografiilor.